Merilion, a varázslóiskola

Roxfort? Á, az öreg vártornyok már a múlté. Nézz körül a varázslatos és titkokkal övezett Merilion falai között!
 
HomeHome  CalendarCalendar  GalleryGallery  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Fiú hálókörlet

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 66
Join date : 2013. Feb. 10.
Tartózkodási hely : Merilion, a varázslóiskola

TémanyitásTárgy: Fiú hálókörlet   Szomb. Feb. 23, 2013 8:39 am

A fürdő is a hálókörleten belül található.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://merilion.hungarianforum.com
Fleur de Lys

avatar

Hozzászólások száma : 103
Join date : 2013. Feb. 12.
Tartózkodási hely : Merilion, a varázslóiskola

TémanyitásTárgy: Re: Fiú hálókörlet   Szer. Márc. 27, 2013 8:33 am

Kopp! Kopp! Az ütések hangja visszhangzott az ablaküvegen. Carter szobájában égett a villany. Mit csinál ez ilyenkor? De aztán ezt a gondolatot inkább félretettem, hiszen mi is itt állunk kint a csúszós tetőn és rá várunk. Mindezt az éjszaka közepén.
- Flora bejössz? - tudakoltam hátrapillantva. A lány intett a fejével és láthatatlanná vált. Ó, tényleg. Ő ilyet is tud! Carter kitárta az ablakot, hogy megnézze, ki kopogott.
- Fleur! Megfagysz! Mit csinálsz itt? - nyújtotta értem a kezét, majd óvatosan beemelt a szobájába. Be akarta csukni az ablakot, de tiltakoztam
- Ne! - hátha Flora kinn van még. Nem akartam kizárni.
- Szóval mit csinálsz itt kinn? - tudakolta, miközben elhelyezkedtem az íróasztalán.
- Írtál Florának SMS-t, arról, hogy rémálmom van, az én nevemben?
- Hááát... ö... - a srác arca egyre vörösebb és vörösebb lett.
- Imádlak. Vagyis utállak. Tudod, hogy Flora a frászt hozta rám az éjszaka közepén? - vágtam be a sértődött képet.
- Jó, ne haragudjál! - ült fel mellém és megsimította a vállamat.
- OK, mentem. Szia! Csak ennyit akartam tudni - másztam ki az ablakon. Annyira gyorsan hadartam és léptem ki, hogy a srácnak esélye sem volt utánam nyúlni. Carter becsapta az ablakot és csalódottan meredt ki a semmibe.
- Bah. Ez hülye! - egyensúlyoztam a tetőn.
- Az - nevetett Flora. - Gyere! Menjünk vissza!
Lassan haladtunk visszafelé, Flora elegáns léptekkel, mintha csak a földön járna, én meg kissé meg-meginogva.
- Ha leesek a tetőről, akkor a tanároknak mit mondunk? - kérdeztem az utolsó kanyarnál. Flora megvonta a vállát, jelezve, hogy majd kitalál valamit. Szerencsére nem estem el, szerencsésen beértem a szobámba.
- Mész? Vagy maradsz? - kérdeztem Florától.
- Maradhatok - vonta meg a vállát. Becsuktam az eddig tárva nyitva állt ablakot, de ehhez fel kellett másznom az íróasztalra. A kilincsen megcsúszott a kezem. Talán másodpercek töredéke alatt történt a dolog. Megcsúszott a kezem, az ablak bevágódott, a nagy lendülettől (túlságosan is nagy lendülettől, hiszen vérfarkas vagyok) kitört az ablaküveg, rám potyogott az összes és hogy még szerencsésebbre sikerüljön az esés, annyira megijedtem, hogy lecsúsztam az asztalon, lehorzsolva mindenemet, belefejelve a lámpámba. Az egyetlen, amit éreztem (hallottam) az Flora kissé riadt hangja volt.
- Fleur, jesszusom, jól vagy?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Flora Wilson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2013. Feb. 24.
Age : 19

TémanyitásTárgy: Re: Fiú hálókörlet   Szer. Márc. 27, 2013 9:03 am

Megbénultam. A legjobb barátnőm ott feküdt a földön és vérzett. Gyorsan befogtam az orrom, nem tudtam, hogy tudok-e uralkodni magamon.
- Bocsi Fleur, én felszívódok, nem akarok bajt. Fogalmam sincs tudok-e uralkodni magamon. Tényleg bocsi, hogy nem tudok segíteni.
- Semmi vész, menj csak. Jól vagyok. Reggelre semmi bajom nem lesz. - én egy mosollyal távoztam. Igazából, nem éreztem különösebb késztetést, nem is voltam szomjas, de jobb félni mit megijedni. Úgy döntöttem, meglátogatom a fámat. A következő másodpercben már a tetején álltam. Imádom ezt a helyet. Csak álltam a holdfényben, és néztem a tájat, az éjszakai tájat. Semmi sem olyan biztonságos és kiszámítható mint a sötétség...futott át a fejemen. Imádom az éjszakát. Eszembe jutott a Fleurral folytatott beszélgetés. Én szeretek így élni.
Ekkor vérfagyasztó sikoly rázta meg a tájat. Megmerevedtem. Fleur volt az. Eszeveszetten rohantam vissza, talán fél másodpercbe sem telt. Már messziről éreztem, hogy nincs egyedül a szobában, ezért morogva ugrottam be az ablakon. Egy lány térdelt mellette a földön. Egy vámpírlány.
Megharapta. Azt nem tudom hányszor, de megharapta. A morgásomat fenyegetésnek vette, nem volt tudatánál, azt hitte a zsákmányát akarom elvenni. Egy ideig marakodtunk, bármi áron képes lennék megvédeni Fleurt. A harcnak a tanárok érkezése vetett véget.
Az ajtó kivágódott és az éppen belépő Bruno Predator (immár másodszor is) lerángatta rólam a támadómat. A lányt elvitték, az igazgatónő pedig Fleurhoz hajolt. Már én is éreztem. Megindult az átváltozás.
- Flora, azonnali magyarázatot követelek!
- Igazgatónő higgye el, nem tudok semmit. A sikoltásra jöttem fel és ezt találtam.
- Rendben. Neked hiszek Flora. Kérlek fektesd ágyba. Nem akarom levinni az orvosiba.
- Asszonyom, lehetne szó arról, hogy mellette maradjak?
- Rendben, legyen. De akkor senkit ne engedj be.
- Ígérem. - azzal az igazgatónő kiviharzott. Én szépen megágyaztam Fleur-nek és lefektettem. Majd leültem mellé a földre. Fleur arca az előtörő emlékek szerint változott. Fogalmam sincs mit élt át, de egyszer mosolygott, egyszer félt és egyszer borzadt is. Keservesen telt el az első 4 óra. Nagyon aggódtam. Reggel 8 óra fele kopogtak az ablakon. Carter jött. Résnyire nyitottam az ablakot.
- Flora! Engedj be! Látni akarom!
- Nem, Carter. Most nem mész be. - szokásos nyugalmammal fordultam felé.
- Miért? Csak had nézzem meg! Flora kérlek!
- Nem. - Carter őrjöngött. Most hasznosítottam igazán, hogy jóval erősebb vagyok egy hibridnél. Erőfeszítés nélkül tartottam az ablakot miközben ő próbálta kifeszíteni. - Bocsi, Carter. - azzal egyszerűen becsuktam az orra előtt az ablakot. Egy fél óráig még dörömbölt, majd elment. Az átváltozás továbbra is úgy telt mint eddig. Mosolyog, fél elborzad.
Fél kettőkor Fleur szeme fölpattant.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fleur de Lys

avatar

Hozzászólások száma : 103
Join date : 2013. Feb. 12.
Tartózkodási hely : Merilion, a varázslóiskola

TémanyitásTárgy: Re: Fiú hálókörlet   Szomb. Május 04, 2013 4:57 am

- Hát te? - nyit ajtót Jacob. Egyesek ilyenkor rám csapnák az ajtót és elküldenének melegebb éghajlatokra, amiért hajnali kettőkor zargatom őket. De Jacob kezében csak egy csukott könyv van ujjait két lap között tartotta, gondolom, ahol tartott. Szobájában a villany gyéren pislákol, ablaka nyitva van, hogy a friss levegő beáramoljon rajta.
- Nagy gondolatolvasó-mester, szerinted? - igazítom meg a pántos hálóingemet.
- Te szoktál aludni? - néz végig rajtam a fiú.
- Néha. Baj?
- Nem, nem. Dehogy is.
- Tehát. Eredeti téma. Miért is vagyok itt? - fonom össze a kezemet a mellkasom előtt. Jacob felvonja a szemöldökét. - Lehet, hogy igaza van a könyvtárosnőnek. Szerinte a vámpírok, mikor minden normális ember alszik, kicsit lassúbb felfogásúak, mint általában és a képességeik is nehezebben működnek. Azt hittem csak mendemonda,
- Ó! Megvan a különleges képességed! - csillan fel Jacob szeme. Megeresztek egy 'Na végre' sóhajtást. - Deeee.... Miért nem tudok olvasni a gondolataidban?
- Tudod milyen tökéletes képesség ez? - vigyorgok önelégülten. - Csak nehéz, hogy most fehér foltot láss. Ugye azt látsz?
Jacob bólint.
- Tehát. Utánanéztem a könyvtárban a könyvnek, ahogy kérted. Benne van. Illúziónak hívják ezt a képességet. El tudom érni, hogy a célszemély, jelen esetben te, azt lássa, amit én akarok. Huh - sóhajtok egyet, majd engedem, hogy Jacob lássa a gondolataimat.
- Na, látod? Mondtam, hogy ne hisztizz a könyv miatt. Amúgy meg bejössz? - teszi hozzá kicsit zavartan. Nem, köszi. Megyek vissza. Azt hiszem.
- Aludni fogsz? - megrázom a fejemet. már aludtam fél órát. Amíg vérfarkas voltam, át kellett aludnom az éjszakát, most meg keveset kell aludnom. Csak egy vagy éppen két órát. - Biztos nem jössz be?
- Flora nem bánná?
- Hagyd már Florát! Barátok vagyunk.
- Jaj, pedig azt hittem... - lépek be, Jacob pedig rám csapja az ajtót. A szobája nagyobb, mint az enyém, de csak egy kicsivel. - A fiúknak miért nagyobb a szobája?
Könyvespolcán könyvek sorakoznak, de még használatlan mindegyik. A könyv, amit még mindig a kezében szorongat a vámpírokról szólt. Vámpírmondákról. Könyvtári.
- Szabad? - emelek le egy könyvet a polcról. Válasz nélkül belelapozok. A borítója nem árult el semmit. Bőrkötés borította be a régi könyvet. Mert ez egy régi könyv, lapjai már sárgák az idő porától. A különlegesebbnél különlegesebb képességek voltak benne leírva, minden lényről.

Képes érintés útján bárkivel kommunikálni. Ez általában a kicsiknél csodás tulajdonság, mivel még a beszéd előtt képesek "beszélgetni" bárkivel. De mivel a vámpír-bébik nem túl gyakoriak, ez a képesség sem.

- Kölcsönkérhetem? - mutatom fel a könyvet.
- Persze. Nyugodtan.
Még rengeteg könyvet átnézek. ABC-sorrendbe rakom a könyveket a polcon, Jacob nem nagy örömére, de azért hagyja. Úgy öt óra tájékán kicsit elálmosodom, majd hét órakor Jacob ágyán ébredem.
- Aranyos vagy, amikor alszol.
Kinyújtom a nyelvemet, majd megköszönöm a könyveket és azokkal egyensúlyozva kimegyek a szobából. Még mindenhol csend van. Csak egy-két helyről szűrődik ki vita, vagy csak egyszerű beszélgetés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Susan Hutsinson

avatar

Hozzászólások száma : 161
Join date : 2013. Feb. 11.
Age : 19
Tartózkodási hely : Merilion, a varázsiskola

TémanyitásTárgy: Re: Fiú hálókörlet   Szomb. Jún. 08, 2013 10:37 pm

-Gyere! - fordul be a következő sarkon is, majd hirtelen megáll, és én (ma már másodjára) nekimegyek. - Megérkeztünk.
Elnézek mellette, s egy üvegajtóval találom magam szembe.
-Miért nem mondtad, hogy ez így nem illik a ruhámhoz? - cicceg és behunyja a szemét, mire a haja végén rózsaszín csíkok jelennek meg.-Wow. Ezt hogy csináltad?
-Különleges képesség - mosolyog. - Sellő vagyok - mondja és benyit a szobába. - Hello! Van itt valaki?
-Hello, kedves! - bukkan elő egy fiú. - Miben segíthetek?
-Neki kéne segítség - biccent felém. - Kapott egy halat vízzel, de a feladó nem adott akváriumot.
-Szia, kedves. Milyen hal? - kérdezi a fiú hozzám fordulva.
-Arany. Asszem - mondom.
-Hm... Egy pillanat! - tűnik el a rengetegben.
Körülnézek. Szerintem ez a suli legnagyobb szobája.Tele van növénnyel az egész és mindenhol állatok vannak. Egyenesen gyönyörű!
-Na, kedves, szerintem ez jó lesz - jön vissza a fiú egy kisebb akváriummal a kezében.
-Nagyon köszönöm - veszem át és elkezdek hátrálni.
-Mi megyünk, OK? Meg szeretném nézni azt a víztéglát! - int Cammie.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Susan Hutsinson

avatar

Hozzászólások száma : 161
Join date : 2013. Feb. 11.
Age : 19
Tartózkodási hely : Merilion, a varázsiskola

TémanyitásTárgy: Re: Fiú hálókörlet   Szomb. Aug. 31, 2013 8:42 pm

Csodálom, hogy nem találkoztam senkivel, miközben átrohantam az iskolán. A fiú hálókörletbe lépve megkeresem Mason ajtaját (a torkom enyhén összeszorul, de nem törődöm vele, csak számolom az ajtókat)
-1...2...3... - megtorpanok.
Veszek egy nagy levegőt, és kopogok. Fél perc után Barney álmosan nyit ajtót.
- Miaz? - ásít.
- Van egy ötletem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fleur de Lys

avatar

Hozzászólások száma : 103
Join date : 2013. Feb. 12.
Tartózkodási hely : Merilion, a varázslóiskola

TémanyitásTárgy: Re: Fiú hálókörlet   Vas. Szept. 01, 2013 12:53 am

(Nagyot sóhajtok. Majd folytatom a történetet.)
Aztán a következő nap reggelén átmentem Barneyhoz, a tetőn keresztül. Azt hittem, majdnem lezúgok, de szerencsére megkapaszkodtam. Mondjuk Barney frászt kapott, mikor bekopogtattam az ablakon, de megérte. Azt hiszem.

- Szia Barney! - köszöntem neki. - Csak azért jöttem, hogy bocsánatot kérjek. Vagyis, hogy elmeséljem, mi volt. Carter a legjobb barátom. Olyan, mintha a tesóm lenne. Adam miatt is ilyen lennél? Nem. Ő a bátyám. Carter iránt hasonlókat érzek. Szeretem őt. De csak, mint a tesómat. Viszont téged szeretlek. Úgy szeretlek, mint a szerelmemet. És nem akarlak elveszíteni - suttogtam. Piros pont Barneynak, amiért nem csapta rám egyből az ablakot. Csak miután befejeztem. Majdnem leestem a tetőről, de megkapaszkodtam. Visszamásztam és leültem a két ablak közé. Akkor jött rám a sírás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Fiú hálókörlet   

Vissza az elejére Go down
 
Fiú hálókörlet
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Merilion, a varázslóiskola :: Játéktér :: Merilion, a varázslóiskola-
Ugrás: