Merilion, a varázslóiskola

Roxfort? Á, az öreg vártornyok már a múlté. Nézz körül a varázslatos és titkokkal övezett Merilion falai között!
 
HomeHome  CalendarCalendar  GalleryGallery  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Allie Liliane White

Go down 
SzerzőÜzenet
Allie Liliane White

avatar

Hozzászólások száma : 96
Join date : 2013. Feb. 12.
Age : 19
Tartózkodási hely : Merilion, a varázslóiskola

TémanyitásTárgy: Allie Liliane White   Kedd Feb. 19, 2013 8:16 am

Név: Allie Liliane White
Becenév:Allie
Születési hely: Oxford, Anglia
Születési idő: 1999. november 13.
Horoszkópja: Skorpió
Kor: 13 év
Magassága: 150 cm
Súlya: kb. 35 kg
Szemszín: mogyoróbarna
Hajszín: fekete
Faja: tündér (levegő)
Vére: tisztavérű tündér
Iskola: Merilion
Szülők
Édesapja neve: Charles Rob White
Édesapja kora: 34 év
Édesapja foglalkozása: kutató
Édesapja faja: elf (föld elem ura)
Édesapja családjának története: A White család csak nemrégiben vált elf-tündér családdá, amióta egy tündérleány beházasodott a családba, előtte halandó, normális emberek voltak, azonban rangjuk igen magas volt: báró család voltak, ám amint elfekké és tündérekké váltak, a gyanú elkerülése végett le kellett mondjanak ősi posztjukról, ám ők ezt nem bánják: készek lemondani bármiről, hogy megtarthassák különleges képességüket.
Édesanyja neve: Pollyanna Roxanne White (gyermekkori nevén: Watson)
Édesanyja kora: 33 év
Édesanyja foglalkozása: ruhatervező
Édesanyja faja: tündér (levegő elem úrnője)
Édesanyja családjának története: A Watson család az egyik legősibb tündér – és elf-família talán az egész világon. Amióta világ a világ, a család tagjai mind Merilionba jártak, akár lányról, akár fiúról van szó, jelenlétük azonban soha nem szivárgott ki az emberek világába, akárhány halandó barátjuk is volt. Hűségesen őrzik kilétük titkát.
Testvérei: Corinne és Cornelia White – ikrek – 8 év – tündérek (Corinne: tűz, Cornelia: víz)
Fogadott testvére: Jack Fellhon-White – 16 év – elf (víz elem ura)
Kinézet: Allie fekete haja édesapjáé, törékeny, karcsú alkata, mogyorószín szeme és enyhén karamellaszínű bőre viszont édesanyjáé. Emellett tündérekhez illően termete aprócska, mindösszesen 150 cm magas, viszont ez nem zavarja, örül, hogy nem magaslik mindenki fölé, és soha nem húz magassarkú cipőt. Légiesen, gyakran lábujjhegyen jár. Ruháit ízlésesen válogatja össze, egy ruhatervező édesanya mellett ez nem is csoda, ennek ellenére külsejében semmi különleges nincsen, a fiúk sem fordulnak utána, és ő ezt nem is bánja. Meghúzza magát a háttérben.
Előtörténet: Allie az angliai Oxfordban, az Álmok Városában látta meg a napvilágot, és mint minden kislány, akinek az édesanyja tündér, Ő is ehhez a fajhoz tartozik. Szülei féltő szeretetében nőtt fel, Ő volt a család büszkesége. Szülei mindent megadtak Neki, amire szüksége volt, nyelvórákra járatták, hangszereken tanult játszani és énektudását is énektanárok csiszolgatták, magántanuló volt. Húgai megérkezésével sem változott semmi, csak annyi, hogy ezentúl már Velük járt órákra, de nem bánta, Corinne-nal és Cornelia-val nagyon jó barátnők lettek, elszakíthatatlan kötelék jött létre közöttük. Kiskorától kezdve tudta, hogy tündér, ahogy húgai is, és Anyjuktól megfelelő kiképzésben is részesültek. A kislány élete kilenc éves koráig zavartalanul telt, ám egy nap, ahogy hazafelé sétált a pékségből, kezében a vásárolt pékáruval, az utcán belekötött pár csavargó utcagyerek. Allie szörnyen megrémült, próbálta ellenük használni az erejét, de a félelem blokkolta mágiáját, így csak néhány erőtlen széllökésre futotta erejéből és szárnyai is megbénultak a rémülettől. A fiúk körbevették, kegyetlenül nevettek rajta, megdobálták kővel, csúfolták a szárnyai miatt, mert azt hitték, műanyagból vannak… A lány egyik szárnyát eltalálták, a teste is már csupa kék-zöld folt volt, és hiába kiabált segítségért. Ekkor megjelent egy 12 éves fiú, ugyanúgy utcagyerek. Allie lehunyta a szemét, úgy érezte, itt a vég, rajta már semmi sem segíthet, ha ez a fiú is beáll, vége mindennek. Ám az ismeretlen ahelyett, hogy megtámadta volna, elkergette a kis csitriket, közölve velük, hogy „a lány a húgom, aki bántani meri, velem gyűlik meg a baja!”. A fiúk megijedtek és rémülten elszaladtak. Allie ottmaradt rémülten és remegve, egyik szárnya eltörve, egy idegennel.
-Jack – nyújtotta a kezét a fiú. – Elf vagyok.
Allie ámulva elfogadta a békejobbot, de szinte azonnal fájdalom hasított a karjába. A kövek csúnya sebeket hagytak rajta. A fiú ciccegett, a karjába vette a szinte félholt kislányt és Allie reszkető hangon adott utasításait követve elvitte Őt a lány házához. A szülők rémülten és megrökönyödve vették szemügyre a fiatalembert, de miután észrevették a lányukat, el is felejtették Jack-et. Édesanyja könnyek között vitte el a – mostanra már – eszméletét vesztett kislányt, míg Apja beinvitálta a házba a fiút. Allie lassan gyógyult, bár Édesanyja mindent megtett érte. A szárnyát és a külső sérüléseket már ellátta, de a lelki sebek csak nem akartak gyógyulni. A kislányt még a láz is ledöntötte a lábáról ebben az időben. Jack végig mellette volt. Allie Édesapja megengedte, hogy a kislány felgyógyulásáig maradhasson, aztán majd utána megbeszélik a továbbiakat. Egy hónappal később Allie már teljesen meggyógyult. A család körbeült a nappaliban. A téma Jack volt, aki a sarokban állt néma csendben. Időközben megtudták, hogy a fiú szülei 6 éves korában meghaltak, így került az utcára, csak egyvalamit hagytak meg örökségnek a fiúnak: elfségét. A fiú – ahogy kék szeméből megállapították – a vizet tudta uralni. Charles felvetette az ötletet, hogy Jack-et fogadják be a családba, tanítsák, majd írassák be a Merilionba. Pollyanna és Allie azonnal beleegyeztek, majd Corinne-t és Cornelia-t is sikerült meggyőzni. A White család új taggal bővült. Egy évvel később, miután Jack-nek már megtanították mindazt, amit egy ennyi idős fiúnak tudnia kellett, elküldték Merilionba. Ez alatt az egy év alatt Allie és Jack a legjobb barátokká és igaz testvérekké váltak, de a kislány kapcsolata húgaival sem rosszabbodott. Amióta Jack a Merilionban tanul, azóta is folyamatosan tartják a kapcsolatot és bensőséges viszonyuk sem vesztett értékéből. Most pedig Allie is követheti fogadott bátyja nyomdokait.
Jellem: Nagyon szerény, tündérségével veleszületett tulajdonságai, vagyis ravaszsága és csalafintasága nemigen mutatkozik. Nem hiszi el magáról, hogy ügyes bármiben is, így nem gitározik, hárfázik és énekel senki előtt sem, pedig az egész családja dicséri varázslatos énekhangját és a hangszerekhez viszonyuló természetes készségét. Barátokat sem igazán szerez, ugyancsak félénksége miatt, de akiben igazán megbízik, szembe kell néznie néha csipkelődő megjegyzéseivel is. Veszekedni is csak szükséghelyzetben veszekszik.
Egyéb tudnivalók róla:
Beszélt nyelvek: angol, francia, olasz, latin
Hangszerek, melyeken játszik: gitár, hárfa
Kabalája: egy igazgyöngyökből készített nyaklánc a húgaitól
Hobbija: tanulás, gitározás, hárfázás, olvasás, éneklés, írás
Szerencseszáma: 13
A legfontosabb ember a számára: édesanyja, édesapja, húgai, fogadott bátyja, nagymamái, nagypapái, unokatestvérei… Az egész családja, bármit megtenne értük.
A legmeghatározóbb ember az életében: Jack Fellhon-White
Példaképe: Édesanyja
Kedvenc szín: fehér
Kedvenc étel: lekváros linzer
Kedvenc ital: tejszínhabos kakaó
Kedvenc könyv: nem tudna egyet sem kiemelni, mindegyiket imádja.
Kedvenc napszak: hajnal
Kedvenc évszak: tavasz
Kedvenc állat: őz
Kedvenc virág: margaréta, rózsa

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Allie Liliane White
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Merilion, a varázslóiskola :: Karakterek :: Előtörténetek :: Elfogadott előtörténetek-
Ugrás: